Інформаційно-управляюча система безредукторного тягового приводу транспортніх засобів спеціального призначення - Линицький, Кирил Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглядається задача розроблення адаптивної інформаційно управляючої системи автомобільного електричного двигуна на прикладі сучасних мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
Keywords: інформаційно-управляюча система; автомобіль; електричний двигун; адаптивна система