Технологія і організація робіт з ремонту автомобільної дороги Кегичівка – Сахновщина на ділянці км 0+000 – км 15+000 - Шашков, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведений аналіз технічних характеристик ділянки дороги та інтенсивності руху та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з ямкового ремонту, поточного та капітального ремонтів. Розроблена технологія ямкового ремонту з забиванням тріщин та просадок дорожнього покриття з застосування бітумних емульсій за допомогою машини УЯР-01. В проекті передбачено влаштування шару з емульсійно-мінеральної су-міші. Капітальний ремонт з влаштуванням двох шарового асфальтобетонного покриття.
Keywords: автомобільна дорога; утримання; ремонт; технологія та організація робіт; охорона праці; контроль якості; охорона навколишнього середовища