Аналіз діяльності страхових брокерів на страховому ринку України - Костенко, Ю. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У статті розглядаються питання дослідження діяльності страхових брокерів та визначення їх ролі на сучасному страховому ринку України.
Keywords: страхування; страхові посередники; страховий брокер; страховий ринок; insurance; insurance messengers; insurance broker; insurance market; 368.023.5