Розробка систем для дослідження температурного режиму течії робочої рідини у гідроприводі БДМ. Частина 1 - Новіков, Юрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційну роботу присвячено вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності експлуатації будівельних машин шляхом забезпечення їх експлуатаційної продуктивності. Здійснюється це за рахунок розробки систем для дослідження температурного режиму течії робочої рідини у гідроприводі БДМ. Метою роботи є підвищення ефективності експлуатації гідроприводу будівельної машини (на прикладі екскаватора четвертої розмірної групи) шляхом стабілізацією теплового режиму роботи його гідроприводу і вдосконаленням баку. Розглянуті питання охорони праці, визначення економічної ефективності.
Keywords: екскаватор; гідропривод; температура робочої рідини; гідробак; запобігання втрат робочої рідини