Вдосконалення методу вимірювання рівності покриття доріг на ділянках, що містять штучні споруди - Цупряк, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі були розглянуті такі питання: - аналіз видів і типів обладнання для оцінки рівності; - методи оцінки рівності покриття мостів і шляхопроводів; - натурні обстеження покриттів мостів і шляхопроводів; - розробка рекомендацій по оцінки рівності мостів і шляхопроводів.
Keywords: рівність дорожнього покриття; нівелювання; мостове полотно; міжнародний індекс рівності; IRI