Модернізація робочого устаткування екскаватора ЕО-2621 «Атек». Частина 1. Екскаватор – планувальник - Нефьодов, Данило Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Дипломний проект виконано згідно з завданням на дипломне проектування. Зміст дипломного проекту включає такі основні розділи як вступ, основні розрахунки та опис робочого процесу машини, основні положення по техніці безпеки, основні економічні розрахунки. Розраховано економічний ефект від впровадження запропонованої модернізації. Розглянуто питання охорони праці при експлуатації машин.
Keywords: екскаватор; робоче устаткування; базова машина; металоконструкція; планувальник