Винесення в натуру меж земельної ділянки Харківського національного автомобільно-дорожнього університету по вул. Тимурівців в 519 м/р м. Харкова. Частина 2. Винесення в натуру меж земельної ділянки - Стьопін, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: вибір засобів вимірювального геодезичного обладнання для виконання винесення меж земельної ділянки ХНАДУ, аналіз нормативно-правового забезпечення щодо вимог безпеки та охорони праці під час виконання геодезичних розмічувальних робіт на місцевості, винесення в натуру меж землекористування ХНАДУ.
Keywords: геодезичні розмічування; план ділянки; прямокутні координати; репер; тахеометр