Дослiдження впливу деяких дефектiв мостового полотна на технiчний стан мостових споруд - Безбабічева, О. І.; Лозова, О. О.; Bezbabicheva, O.; Lozovaya, O.; Безбабичева, О. И.; Лозовая, О. А. (Харківський національний автомобильно-дорожній університет, 2019)
Розглядається вплив окремих дефектів мостового полотна на технічний стан автодорожніх мостів. Пропонується комплексний підхід до вибору конструктивних рішень, матеріалів і технологій для мостового полотна та удосконалення деяких положень чинних норм із визначення технічного стану мостів.
Study of the influence of some bridge road bed defects on technical condition of the bridges
Исследование влияния некоторых дефектов мостового полотна на техническое состояние мостовых сооружений
Keywords: мостове полотно; дефекти; динамічний коефіцієнт; технічний стан; комплексний підхід; bridge deck; defects; dynamic coefficient; technical condition; complex approach; мостовое полотно; дефекты; динамический коэффициент; техническое состояние; комплексный подход; 624.21.03