Дорожній транспортний портал АТ - Гуськов, Данило Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Робота присвячена комп’ютеризації дорожньої галузі за застосуванням, перш за все, інтелектуальної технологія (відповідно логіки розуміння людини) телематики та синергетики. Це є теоретична та практична основа утримання автомобільних доріг. Основа поєднання клієнт серверних застосувань, інтелектуалізації логістики автомобільного транспорту з богатоагентнимі системами. Це поєднання має метою підвищення конкурентної спроможності дорожніх транспортних організацій і підприємств або просто комерційних, приватних та державних компаній.
Keywords: синергетика; телематика; інформатизація; дорожня галузь