Удосконалення технологічного процесу перевезення молочної продукції ПрАТ «Тернопіль молокозавод» - Куницький, Максим Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ПрАТ «Тернопіль молокозавод» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2025 р. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту
Keywords: кисломолочні продукти; ринок; витрати; замовник; маршрутизація; ефект