Модель вибору інформаційної системи логістичного підприємства - Ксенофонтов, Єгор Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В першому розділі розглянуто аналіз структури та задач логістичного підприємства. В другому розділі розроблено інформаційну технологію вибору інформаційної системи логістичного підприємства В третьому розділі розроблено модель вибору інформаційної системи логістичного підприємства. В четвертому розділі виконано програмну реалізацію інформаційної системи логістичного підприємства.
Keywords: інформаційна система; логістика; метод аналізу; аналіз; база даних