Особливості алгоритму дослідження паливної економічності та екологічних показників транспортного засобу з урахуванням прогріву в процесі руху - Матейчик, В. П.; Цюман, М. П.; Волков, В. П.; Грицук, І. В.; Цюман, Н. П.; Грицук, И. В.; Mateichyk, V.; Tsiuman, M.; Volkov, V.; Grytsuk, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
У статті описується алгоритм дослідження паливної економічності та екологічних показників транспортного засобу з урахуванням прогріву в процесі руху. В межах розробленого алгоритму, показана системна взаємодія його складових при визначенні основних енергетичних, паливно-економічних і екологічних показників двигуна і транспортного засобу.
Особенности алгоритма исследования топливной экономичности и экологических показателей транспортных средств с учетом прогрева в процессе движения
Features of algorithm the research of fuel economy and environmental indexes of vehicles taking into account the warming up in the process of movement
Keywords: транспортний засіб; двигун; прогрів; процес руху; алгоритм; паливна економічність; екологічні показники; транспортное средство; двигатель; прогрев; процесс движения; топливная экономичность; экологические показатели; vehicle; engine; warming up; the process of movement; the algorithm; fuel economy; environmental indexes; 621.43+621.43.016.4-57+536.421+541.6:541.183