Спосіб управління рухом чотиривісного транспортного засобу - Байцур, Максим Вячеславович; Баулін, Дмитро Станіславович; Богомолов, Віктор Олександрович; Гармаш, Вячеслав Петрович; Горєлишев, Станіслав Анатолійович; Кайдалов, Руслан Олегович; Морозов, Олександр Олександрович; Побережний, Андрій Анатолійович; Подригало, Михайло Абович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Спосіб управління рухом чотиривісного транспортного засобу включає поворот мостів при здійсненні повороту. Попарно встановлюють на передній і задній поворотних платформах мости разом з платформою, які повертаються в площині дороги відносно вертикальних осей. Передня і задня платформи управляються і переміщаються незалежно одна від одної, забезпечуючи поворот вліво, вправо, навколо власної вертикальної осі, рух "боком" і "крабом".
Keywords: транспортний засоб; управління рухом; управління рухом колісних транспортних засобів