Розробка структури технології синтезу системи автоматизованого управління асфальтобетонних установок - Функендорф, Владислав Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження - процес синтезу системи автоматизованого управління асфальтобетонних установок. Предмет дослідження - моделі вибору SCADA системи. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні задачі: – провести аналіз задач синтезу системи управління асфальтобетонних установок; – провести аналіз сучасних SCADA-систем та обґрунтувати критерії вибору; – розробити структурну модель технології синтезу системи автоматизованого управління асфальтобетонних установок; – провести обґрунтування метода багатокритеріальної оцінки та оптимізації дискретного програмування з больовими змінними; – розробити модель вибору SCADA-системи; – надати отримані результати вибору SCADA системи методом багатокритеріальної оцінки.
Keywords: автоматизовані системи керування; диспетчерське управління; SCADA–система; асфальтобетонний завод; переміщення сипких матеріалів; дозування сипких матеріалів