Система індукційного підігріву повітря комбінованої силової установки для міського автотранспорту - Єгупов, Владислав Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – підвищення ефективності роботи комбінованої силової установки для міського автотранспорту на базі ДВЗ та пневмодвигуна за рахунок розробки та впровадження системи індукційного підігріву повітря. Об'єкт роботи – індукційний підігрів повітря. Предмет роботи – комбінована енергетична установка. Проведено дослідження робочих процесів у пневмодвигуні та виконано розрахунок потужності пневмодвигуна для міського автомобіля. Запропоновано індукторну систему для підігріву металевих елементів пневмодвигуна. Результати отримані у дипломній роботі доцільно використовувати при розробці та проектуванні комбінованої силової установки для автомобільного транспорту з пневмодвигуном.
Keywords: комбінована силова установка; пневмодвигун; автомобільний транспорт; міський автомобільний транспорт; індукційний підігрів; екологічні показники автотранспорту