Порівняльний аналіз методів визначення амплітудно-частотної характеристики вимірювального каналу тиску - Штих, Сергій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі бакалавра проведений порівняльний аналіз методів визначення амплітудно-частотних характеристик вимірювальних каналів в інформаційно-вимірювальній системі тиску. Проаналізовано недоліки та переваги методів визначення амплітудно-частотних характеристик лінійних та нелінійних вимірювальних каналів в інформаційно-вимірювальній системі тиску. Розроблені програми для відповідних методів визначення амплітудно-частотних характеристик вимірювальних каналів тиску вимірювальних каналів в інформаційно-вимірювальній системі тиску на Python.
Keywords: амплітудно-частотна характеристика; вимірювальний канал; датчик тиску; динамічні характеристики; інформаційно-вимірювальна система; метод; нелінійність; частотні вимірювання