Розробка проекту дільниці з обслуговування дизельних паливних систем легкових автомобілів на СТО - Маруськов, Максим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – розробка паливної ділянки дизельних автомобілів. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО та було розроблено планувальне рішення виробничого корпусу, паливної ділянки. Також в дипломному проекті було представлено устаткування для діагностики паливної апаратури. Проаналізовані методи діагностики паливної апаратури дизельних двигунів. Приведено заходи щодо безпеки життя і діяльності людини на паливній ділянці.
Keywords: автомобільний транспорт; станція технічного обслуговування; паливна система; пост; відділення; діагностування; персонал; склад; автомобіле-місце; робітники