Дослідження експлуатаційних характеристик ходової частини електромобіля - Ставенко, Олексій Едуардович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи були розглянуті питання підвищення ефективності діагностування складових частин ходової частини електромобіля. Розглянуті існуючі типи електромобілів та їх розповсюдження в Україні. Запропонована методика діагностування складових ходової частини електромобіля, яка може бути використана з залучанням сучасної комп’ютерної техніки під керівництвом оператора.
Keywords: безпека дорожнього руху; діагностування; електромобіль; експлуатаційні показники; експлуатація; обладнання; ходова частина