Удосконалення технології спорудження фундаментів та опор мостів із буронабивних стовпів - Жиліна, Каміла Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – технології спорудження фундаментів та опор мостів із буронабивних стовпів. Мета роботи – удосконалення технології спорудження фундаментів та опор мостів із буронабивних стовпів. Метод дослідження – порівняння технологій та механізмів для спорудження фундаментів та опор мостів із буронабивних стовпів.
Keywords: міст; фундамент; опора; буронабивні стовпи; бурильне обладнання; кран