Стенд для випробувань деталей об'ємного гідроприводу - Глушкова, Діана Борисівна; Багров, Валерій Анатолійович; Степанюк, Андрій Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Стенд для діагностування елементів об'ємного гідроприводу складається з випробувальної установки, гідростанції, мультиплікаторів, клапанів, вимірювальної системи, з'єднаної через модуль введення з обчислювальним пристроєм. Додатково введено мультиплікатори безперервної дії.
Keywords: машинобудування; гідропривод; об'ємний гідропривод; діагностування гідроприводів; діагностування гідропередач; будівельні машини; дорожні машини