Управління поведінкою споживачів в умовах діджиталізації - Крикуненко, Олег Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі визначено сутність та вплив діджиталізації на поведінку споживачів, розширено уявлення про фактори, що впливають на споживацьку поведінку у цифрову епоху. Вдосконалено поняття «поведінка споживача», інтегрувавши в нього аспекти цифрових технологій, соціальної відповідальності, екологічної стійкості та персоналізованого споживання. Розроблено алгоритм управління поведінкою споживачів в умовах діджиталізації, що базується на комплексному використанні цифрових каналів комунікації. Оцінено вплив впровадження цифрових технологій на діяльність ТОВ «Преіз» і розроблено рекомендації для підвищення ефективності обслуговування клієнтів за допомогою чат-ботів. Проведено техніко-економічну оцінку розроблених рекомендацій, демонструючи їхній потенціал у покращенні взаємодії з клієнтами.
Keywords: діджиталізація; поведінка споживачів; управління поведінкою; цифрові технології; цифровий маркетинг