Оценка качества технических решений в конструкции легковых автомобилей - Бажинова, Т. А.; Бажинова, Т. О.; Bazhinova, T. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Разработана методика формирования интегрального критерия оценки качества конструктивных решений легковых автомобилей.
Оцінка якості технічних рішень в будові легкових автомобілів
Quality evaluation of technical-grade designs in the construction of cars
Keywords: автомобиль; качество; качество; критерий; методика; автомобіль,; якість; критерій; car; quality; criterion; procedure; 629.017