Альтернативне дизельне паливо - Туренко, Анатолiй Миколайович; Внукова, Наталiя Володимирiвна; Позднякова, Олена Iгорiвна; Наглюк, Iван Сергiйович (My University, 2008)
Альтернативне дизельне паливо, яке містить звичайне дизельне паливо, яке відрізняється тим, що воно містить додаток рідинних продуктів піролізу гумотехнічних виробів (ГТВ), наприклад зношених автопокришок, у наступному кількісному співвідношенні інгредієнтів (% об.) : дизельне паливо 80-85, рідинні продукти піролізу ГТВ 5-20.
Keywords: двигуни автомобiльнi, дизельнi