Використання методу сторітелінгу на заняттях з іноземної мови в технічному ЗВО - Саєнко, Наталія Віталіївна; Saienko, N.; Саенко, Наталия Витальевна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті проаналізовано можливості використання методу сторітелінгу в онлайн- і оффлайн-форматах у процесі викладання іноземних мов студентам технічних ЗВО. Ро-зкрито потенціал цифрового сторітелінгу, який може бути використаний як в очному, так і в дистанційному навчанні іноземних мов
Using the method of storytelling during foreign language classes in technical university
Использование метода стрителлинга на заня-тиях по иностранному языку в техническом вузе
Keywords: метод сторітелінгу; іноземна мова; технічний університет; method; storytelling; foreign language; students; метод сторителлинга; иностранный язык; технический университет; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.210