Сонячна зарядна електростанція – комплекс для проведення лабораторних та практичних занять - Гнатов, Андрій Вікторович; Аргун, Щасяна Валіковна; Гнатова, Ганна Андріївна; Тарасов, Кирилл Сергеевич; Гнатова, Анна Андреевна; Hnatov, Andrii; Arhun, Shchasiana; Hnatova, Hanna; Tarasov, Kyrylo (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Наведено технічні характеристики розробленого комплексу, зазначені основні його складові та представлено перелік його обладнання. Приведено основні залежності для розрахунку параметрів сонячних панелей у складі розробленого комплексу. Запропоновано схему для проведення експериментальних досліджень з сонячними панелями комплексу. Запропоновано перелік лабораторних та практичних занять, що можна проводити на розробленому комплексі.
Солнечная зарядная электростанция – комплекс для проведения лабораторных и практических занятий
Solar charging power plant – a complex for laboratory and practical training
Keywords: сонячна зарядна електростанція; зелена енергетика; зелений тариф; сонячна енергетика; сонячна електростанція; електромобіль; енергоефективні технології; сонячні панелі; электростанция; зеленая энергетика; зеленый тариф; солнечная энергетика; солнечная электростанция; электромобиль; энергоэффективные технологии; солнечные панели; solar charging power station; green energy; green tariff; solar energy; solar power station; electric car; energy-efficient technologies; solar panels; 629.341; 10.30977/VEIT.2020.17.0.19