English for Automotive Engineers : навчальний посібник з англійської мови для студентів автомобільних спеціальностей - Саєнко, Н. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою посібника є навчання читання та розуміння професійно-орієнтованих текстів з автомобільної галузі, засвоєння фахової лексики, формування навичок говоріння з широкого кола тем, пов’язаних із сучасними тенденціями розвитку автомобілів і автомобільної електроніки. Ефективне практичне вивчення мови забезпечується системою лексичних і комунікативних вправ, що стимулюють зацікавленість і творчу діяльність тих, хто вивчає мову. Посібник призначений для студентів молодших курсів автомобільних спеціальностей.
Keywords: навчання англійської мови; студенти автомобільних спеціальностей; професійно-орієнтовані іншомовні навички; 004=111