Підвищення ефективності функціонування логістичної системи постачання кондитерської продукції фабрик Рошен. Частина 2. Удосконалення системи постачання кондитерської продукції ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика Рошен - Бєлінський, Єгор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єкт дослідження – логістична системи постачання кондитерської продукції фабрик «Рошен». Мета роботи – підвищення ефективності функціонування логістичної системи постачання кондитерської продукції фабрик «Рошен» за рахунок формування раціональних маршрутів доставки у мережу роздрібної торгівлі. Метод дослідження – аналітичний. Після аналізування літературних та Інтернет-джерел розглянуто методику формування раціональної системи розвезення вантажів та аналіз існуючих підходів до транспортного процесу розвезення товарів. Детальну увагу приділено огляду сервісу Ant-Logistics, за допомогою якого у роботі запропоновано нові раціональні маршрути перевезення вантажів з центрального складу до торгових точок. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – розроблений у роботі підхід до раціоналізації маршрутів доставки дозволить підвищити ефективність використання транспортних ресурсів, а також адаптацію до динамічних умов ринку. Передбачається, що підприємство ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика Рошен» продовжить функціонування в умовах зростаючої конкуренції на ринку логістичних послуг та транспортного обслуговування.
Keywords: кондитерські вироби; логістика; маршрут; розвезення; торгівельна мережа