Розробка технології приготування асфальтобетонних сумішей покращеної водостійкості з використанням адгезійних добавок для відновлення транспортноексплуатаційного стану автомобільних доріг - Голошумова, Анна Павлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розглянуті технології введення адгезійних добавок у в’яжуче та зміна технології приготування асфальтобетонних сумішей на заводі. В роботі виконані розрахунки з підбору складу асфальтобетонних сумішей різного типу гранулометрії, розрахунки складського господарства асфальтобетонного заводу та розрахунки кошторисної вартості приготування асфальтобетонних сумішей.
Keywords: бітум; поверхнево-активні речовини; адгезійна добавка; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон