Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ПрАТ «Луцьк Фудз». Частина 1. Удосконалення системи розподілу готової продукції - Бєляєва, Вероніка Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проаналізовано стан ринку соусів в Україні та методи підвищення ефективності системи доставки, а також визначено критерії та показники оцінювання ефективності системи доставки готової продукції. Розглянута методика формування раціональної системи розподілу готової продукції за допомогою хмарної системи ANT-Logistics. В кваліфікаційній роботі представлено методику оцінки ефективності маршрутів доставки готової продукції у мережу торгових точок. Визначені показники ефективності роботи автомобілів на розроблених маршрутах.
Keywords: витрати; готова продукція; доставка; маршрут; система доставки; система розподілу; ant-logistics