Аналіз методів досліджень динамічних характеристик датчиків тиску - Лабур, Роман Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В бакалаврській роботі розглянуто методи визначення динамічних характеристик датчиків тиску. Проаналізовано можливість оцінювання технічного стану датчиків тиску з використанням методу аналізу шумів.
Keywords: амплітудно-фазова характеристика; амплітудно-частотна характеристика; аналого-цифровий перетворювач; датчик тиску; динамічні характеристики; перехідна характеристика.