Ієрархічність як складова структурованості економічної системи - Рильков, А. П. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У роботі ієрархічність економічної системи розглядається як процес, а ієрархія – як результат. Серед складових структурованості ієрархічність є домінуючою і цементуючою. В якості показника, що характеризує кількісні зміни в ієрархії, пропонується використовувати питоме значення «ієрархічного числа».
Keywords: підприємство; управління; ієрархія; кількісний вимір; показник ієрархії; enterprise; management; hierarchy; quantitative measurement; a hierarchy indicator; 658