Дослідження зсувних ризиків та протизсувних заходів у транспортному будівництві - Швець, Ігор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі наведено питання будівництва та експлуатації транспортних споруд в умовах зсувної небезпеки. Представлено імовірнісний аналіз похибки при оцінки стійкості схилів. Представлено застосування методів оцінки зсувного ризику в транспортному будівництві. Наведено розрахунок стійкості схилу
Keywords: зсув; грунт; деформація; ризик; укос; зсувний процес; стійкість; підпірна стіна; пальова основа