Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ПрАТ «Луцьк Фудз». Частина 2. Удосконалення логістичних процесів на складі - Кочерга, Богдан Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглянуто стан організації складської системи для продовольчих товарів. Проаналізовано останні тенденцій застосування систем управління запасами та впровадження методів управління запасами на практиці. В кваліфікаційній роботі запропоновано методику проведення аналізу запасів товарного асортименту. Проведено класифікацію видів товарів реалізованої продукції ПрАТ «Луцьк Фудз». Встановлені раціональні параметри управління запасами у складській системі ПрАТ «Луцьк Фудз».
Keywords: витрати; зберігання; запаси; метод-АВС; склад; складське господарство; система управління запасами; споживчий попит; товарний запас