Модель вибору технічного забезпечення ідентифікації людини на основі штучного інтелекту - Мухін, Марк Янович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено огляд і аналіз проблеми вибору систем захисту інформації на підприємстві. Розроблено модель вибору технічного забезпечення ідентифікації людини на основі штучного інтелекту. Реалізовано приклад вибору технічного забезпечення ідентифікації людини на основі штучного інтелекту.
Keywords: системи захисту інформації; багатокритеріальна оптимізація