Математична модель структурно-топологічної оптимізації логістичних мереж - Безкоровайний, В. В.; Нефьодов, Л. І.; Русскін, В. М.; Bezkorovainyi, Volodymyr; Nefedov, Leonid; Russkin, Vladimir (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Сформульовано постановку і розроблено математичну модель двокритеріальної за показника-ми витрат і оперативності задачі реінжинірингу трирівневих топологічних структур для об’єднаних пунктів виробництва та переробки. Практичне використання запропонованої моделі дозволить підвищити ефективність логістичних мереж зі зворотними потоками за рахунок зменшення витрат на реінжиніринг з урахуванням показників їхньої оперативності.
Mathematical model of structural and topologi-cal optimization of logistics networks
Keywords: логістична мережа; структура; топологія; модель; оптимізація; реінжиніринг; logistics network; structure; topology; model; optimization; reengineering; 519.863: 330.4; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.178