Облік страхування на підприємстві: майна, відповідальності і особистого. Частина 2. Облік страхування відповідальності на підприємстві - Тридуб, Микита Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Визначено теоретичні основи страхування відповідальності, здійснено фінансово-економічну характеристику ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво»; досліджена організацію та розроблено шляхи удосконалення обліку страхування відповідальності на ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво».
Keywords: облік; страхування; страховий ринок; договір; страховий випадок; страхування професійної відповідальності