МОДЕЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ СИНХРОНІЗАЦІЇ У ДЕСЯТИСТУПІНЧАСТІЙ КОРОБЦІ ПЕРЕДАЧ ВАНТАЖНОГО АВТОМОБІЛЯ - Богомолов, Віктор Олександрович; Клименко, Валерій Іванович; Михалевич, Микола Григорович; Сільченко, М. М.; Богомолов, Виктор Александрович; Клименко, Валерий Иванович; Михалевич, Николай Григорьевич; Bogomolov, V.; Klimenko, V.; Mykhalevych, N.; Sylchenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто різні комбінації перемикання синхронізаторів під час зміни передач у десятиступінчаетій коробці передач.
МОДЕЛИРОВАНИЕ РАБОЧЕГО ПРОЦЕССА СИНХРОНИЗАЦИИ В ДЕСЯТИСТУПЕНЧАТОЙ КОРОБКЕ ПЕРЕДАЧ ГРУЗОВОГО АВТОМОБИЛЯ
MODELING OF OPERATION PROCEDURE OF SYNCHRONIZATION IN TEN-SPEED GEAR BOX OF TRUCKS
Keywords: час синхронізації; питома робота тертя; коробка передач; дільник; время синхронизации; удельная работа трения; коробка передач; делитель; synchronization time; specific friction work; gear box; devisor; 65-235