Технологія та організація робіт з експлуатаційного утримання та ремонту автомобільної дороги Дмитрівка – Зелений Гай – Гаврилівка на ділянці км 8+000 – км 28+000 - Шишковський, Денис Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі представлена оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості та запропоновані заходи, які спрямовані на підвищення її експлуатаційної якості. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, а також визначені об'єми ремонтних робіт. Розроблені сучасні технології робіт з експлуатаційного утримання дороги, поточного та капітального ремонтів
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; дорожнє покриття; ремонт; експлуатаційне утримання; технологія й організація робіт