Підвищення мотивації праці молодого покоління працівників - Шпатар, Євгеній Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі визначено сутність мотивації праці та особливості мотивації молодих працівників двох поколінь - покоління Y (міленіалів) та покоління Z (альфа); проаналізовано результати роботи ТОВ «Преіз» за останні три роки; досліджено силу мотивації їхнього молодого персоналу; розроблено комплексну програму підвищення мотивації та залученості молодих працівників на основі менторства, наставництва і гнучкого графіку роботи. Виконано техніко-економічну оцінку практичних рекомендацій, сприяючи виявленню областей для поліпшення та оптимізації виробничих процесів.
Keywords: мотивація праці; молоді працівники; теорія поколінь; професійний розвиток; соціальна відповідальність