Аварійні роботи з ліквідації розмиву конусу опори сталезалізобетонного мосту у Львівській області. Частина 3 - Стрижко, Наталія Артемівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі доводиться актуальність теми, встановлюються мета, об’єкт та задачі. Виконується огляд нормативної бази з організації будівництва мостів в Україні та США, в Німеччині. Проведені співставлення окремих положень цих норм. Зроблено акцент на якості проектних робіт з організації будівництва. Розглянуто конкретний приклад мостової споруди, загальний для трьох частин комплексної кваліфікаційної роботи. актуальні методи виконання робіт, встановлюються терміни та необхідні матеріально-технічні ресурси в межах розділу з організації будівництва. Розглядаються основні способи та необхідні технічні засоби з усунення наслідків розмиву конуса сталезалізобетонного мосту на дорозі Сколе – Славське у Львівській області.
Keywords: тривалість робіт; проект організації робіт; послідовність виконання робіт; нормативна база