Порівняльний аналіз освітніх послуг у сфері підготовки бакалаврів з кібербезпеки - Шевченко, Вікторія Олександрівна; Shevchenko, Viktoriia (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проаналізовано освітні програми вітчизняних і зарубіжних закладів вищої освіти, що готують бакалаврів за спеціальністю «Кібербезпека», наведено порівняльну характеристику освітніх послуг, представлено висновки щодо підвищення якості підготовки фахівців з кібербезпеки.
Comparative analysis of educational services for bachelor training in the field of cyber security
Keywords: кібербезпека; автомобільна кібербезпека; ЗВО; освітня програма; знання; вміння; якість підготовки; cybersecurity; car cyber security; higher school; syllabus; knowledge; skills; quality of training; 378:004; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.98.0.161