Модернізація агрегату живлення асфальтозмішувальної установки ДС-185. Частина 1. Модернізація стрічкового живильника агрегату живлення асфальтозмішувальної установки ДС-185 - Рудой, Даніїл Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Ця комплексна кваліфікаційна робота виконана в рамках договору про створення спільного науково-освітнього центру дорожніх машин (НОЦ ДМ) при механічному факультеті ХНАДУ, укладеного між Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом, ТОВ «Науково-виробниче об'єднання «Транссистема» та ПрАТ «Кременчуцький завод дорожніх» машин». Чільне місце в структурі дорожньої галузі займають асфальтобетонні заводи (АБЗ), основним завданням яких є виробництво асфальтобетонних сумішей та інших матеріалів для будівництва та утримання автомобільних доріг. Основним технологічним обладнанням АБЗ є асфальтозмішувальні установки, які є набором агрегатів, що відповідають один одному за параметрами, об'єднаними в систему, що реалізує складний технологічний процес виробництва, для управління яким потрібні спеціальні знання, зокрема питання модернізації агрегатів асфальтозмішувальних установок для підвищення ефективності та якості виробництва. асфальтобетонних сумішей.
Keywords: абз; стрічковий живильник; агрегат живлення; блок-живильник; стрічка