ПРОЕКТУВАННЯ ТРАСИ ОБХІДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ З УРАХУВАННЯМ ЕКОНОМІЇ МАТЕРІАЛЬНИХ ТА ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІ - Угненко, Євгенія Борисівна; Ужвієва, О. М.; Угненко, Евгения Борисовна; Ужвиева, Е. Н.; Ugnenko, Ye.; Uzhvieva, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
З урахуванням перспективної інтенсивності руху транзитного транспорту та проектної швидкості руху згідно з рекомендаціями щодо раціонального сполучення геометричних елементів траси визначено параметри траси обхідних автомобільних доріг.
ПРОЕКТИРОВАНИЕ ТРАССЫ ОБХОДНЫХ АВТОМОБИЛЬНЫХ ДОРОГ С УЧЕТОМ ЭКОНОМИИ МАТЕРИАЛЬНЫХ И ЭНЕРГЕТИЧЕСКИХ РЕСУРСОВ
PLANNING OF ROUTE OF ROUNDABOUT HIGHWAYS TAKING INTO ACCOUNT THE ECONOMY OF FINANCIAL AND POWER RESOURCES
Keywords: обхідна автомобільна дорога; параметри траси; економія енергетичних ресурсів; спеціальний параметр траси; обходная автомобильная дорога; параметры трассы; экономия энергетических ресурсов; специальный параметр трассы; roundabout highway; parameters of route; economy of power resources; special parameter of route; 625.72