Формування раціональних схем доставки електричного обладнання на маршрутах Польща – Україна - Музичук, Юрій Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «EuroShuttle» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2025 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою транспорту в міжнародному сполученні.
Keywords: доставка; схема; електричне обладнання; математична модель; економічний ефект