Наука, освіта, кар`єра - 2020 - Плугін, Данило; Савченко, Володимир; Мнушка, Оксана; Семергей, Аліна; Книшенко, Антон; Васильєв, Данило; Костирєв, Олександр; Федоров, Віталій; Цевменко, Євгеній; Кудріна, Вікторія; Шевченко, Анастасія; Стрельченко, Марія; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У збірнику представлені статті магістрантів та студентів, присвячені проблемам філософії, філософії науки, психології, педагогіки професійної підготовки та прикладним аспектам освіти.
Keywords: проблеми філософії; філософія науки; психологія; педагогіка професійної підготовки; прикладні аспекти освіти