Технологія заміни залізобетонної труби гофрованою конструкцією - Юдін, Віктор Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі проведено аналіз ситуації із ремонтом штучних споруд в Україні. Розроблено повну технологічну карту ремонту залізобетонної труби із застосуванням конструкції з гофрованого металу.
Keywords: технологія заміни; залізобетонна труба; гофрована конструкція