Оцінка затримки транспортного засобу при здійсненні маневру на перехресті - Солонін, Андрій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі досліджено процес руху поодинокого транспортного засобу при здійсненні маневру. Для оцінки затримок використовувався метод аналізу GPS-треків. Результати роботи можуть бути використані при розробці планів по удосконаленню організації дорожнього руху на перехрестях.
Keywords: перехрестя; організація дорожнього руху; нерегульоване перехрестя; затримки транспортних засобів; гео-інформаційні системи