Підвищення ефективності функціонування складського технологічного процесу компанії «Logistic Plus» - Водонос, Ігор Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рекомендації по впровадженню: керівництво компанії «Logistic Plus» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2024 р. Область застосування: результати дослідження можуть бути використані та користні для роботи транспортно – складських, логістичних комплесів України.
Keywords: запаси; модель; стратегія; транспортно-складський комплекс; попит; витрати; ефект