Привiдний пристрiй трьохсекцiйного гальмiвного крана - Туренко, Анатолiй Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Богомолов, Віктор Олександрович; Косий, Роман Анатолійович (My University, 2002)
Привідний пристрій трисекційного гальмівного крана, що містить вузол передачі зусилля та три з'єднані важелем секції керування гальмами тягача і причепа, який відрізняється тим, що секції рядно розташовані на двоплечому важелі та механічно зв'язані з вузлом передачі зусилля і слідкуючими поршнями кожної секції через тарілки, шайби, регулюючі їх розмірний ланцюг, і пружини, причому пристрій передачі зусилля виконано у вигляді послідовно з'єднаних натискного пристрою, штока й штовхача.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи