ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ВИГОТОВЛЕННЯ ХОЛОДНОЮ ОБʼЄМНОЮ ДЕФОРМАЦІЄЮ ВИРОБІВ ІЗ МАЛОПЛАСТИЧНИХ СТАЛЕЙ - Дощечкіна, І. В.; Коблик, В. А.; Дощечкина, И. В.; Коблик, В. А.; Doschechkina, I.; Koblik, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Показано ефективність використання метода гідродинамічного видавлювання для отримання виробів із малопластичних ресорно-пружинних сталей із підвищеним комплексом механічних властивостей.
ЭФФЕКТИВНЫЙ МЕТОД ИЗГОТОВЛЕНИЯ ХОЛОДНОЙ ОБЪЁМНОЙ ДЕФОРМАЦИЕЙ ИЗДЕЛИЙ ИЗ МАЛОПЛАСТИЧНЫХ СТАЛЕЙ
EFFECTIVE METHOD OF PRODUCTION BY COLD VOLUME DEFORMATION OF PARTS MADE OF LOW-DUCTILE STEEL
Keywords: гідродинамічного видавлювання; сталь; дислокаційна структура; механічні властивості; конструкційна міцність; гидродинамическое выдавливание; сталь; дислокационная структура; механические свойства; конструкционная прочность; hydrodynamical extrusion; steel; dislocation structure; mechanical properties; structural strength; 669.14.018:621.78